· KENNEL CHANCO · URHUNDSKENNELN · CANAAN DOG ·

..............................................................

:: -
:: START
:: OM OSS
:: OM KENNEL CHANCO
:: CANAAN DOG
:: VÅRA CANAAN
:: KÖPA VALP PÅ KENNEL CHANCO
:: PUPPIES - VALPAR
:: THE EXPORT PROCESS
:: VÅR UTFODRING
:: GALLERI
:: LÄSVÄRT!
:: FACEBOOK GRUPP

..............................................................

Maria Selin
Åäng, Ljungsäng
342 92 Alvesta

Mobil: 0768 - 58 13 58
Email: info@kennelchanco.se


Besökare just nu: 1
Sidvisningar: 2413453
Unika besök: 1582889

Facebook

 


 

Köpa valp på Kennel Chanco


Om du är intresserad av rasen slår du oss en signal för mer information. Jag ger dig då en utförlig rasbeskrivning och vår bild av rasen. Du kan då även ställa frågor om rasen. Vi vill alltid ha en telefonkontakt med de som är intresserade. Det är alltid enklare och trevligare med en direktkommunikation.

Du kan även börja med att maila oss innan du ringer, så kan jag skicka en kortare, omfattande beskrivning via mail. Denna innehåller en del av de jag kommer att ta upp via telefon.

Under detta samtal är jag mest intresserad av att ge så mycket information jag kan för att du ska få en bra bild av Canaans beteende och behov. Jag är inte så inne på att höra hur en hund skulle få det hos dig, utan ser det som en möjlighet att ge alla en bild av rasen, oavsett om man senare får köpa en eller inte.

Om du fortfarande är intresserad av rasen efter vårt samtal är du välkommen att besöka oss och hundarna här på Kennel Chanco. Detta är ett krav från vår sida för att eventuellt senare få köpa en valp. Det är viktigt att träffa så många vuxna Canaan som möjligt för att få en bra bild av beteende, utseende och deras genetiska olikheter. Ingen Canaan är den andra lik, men det finns en ”röd tråd” i deras sätt. Detta är viktigt att man får uppleva i verkligheten. Inga rasbeskrivningar kan ersätta ett IRL möte. Även bilder av Canaan kan vara missvisande i storlek mm. Om det finns valpar i hemmet vid ditt besök så får man alltid titta på dem sist, eftersom ALLA valpar är söta och lätt kan förvrida förnuftet på en.

Om man fortfarande är intresserad efter ett besök så kommer vi att göra en bedömning av lämplighet av dig i att kunna leva med en Canaan. Vi vill framförallt höra om hur din hundsyn är, hur en hund skulle leva rent praktiskt hos dig, hur hundens första år ser ut och även framtiden. Vem har huvudansvaret för hunden i en familj, finns den ekonomiska tryggheten för att kunna ge hunden bra mat och vård.

Jag får ofta en ganska bra bild av hur de som besöker oss är mot och med hund i samband med att de träffar alla våra vuxna hundar. Tycker vi att Canaan inte är rätt ras för dig så tvekar vi inte att säga det och förklara varför vi tycker så. Vi vill att de hundar som flyttar ifrån oss ska få ett bra och långt liv i samma flock/familj. En Canaan mår inte bra av att byta familj eftersom de snabbt får en personlig och nära anknytning till den första familjen.

Det är också viktigt att du gör en bedömning av oss som uppfödare. Vill du köpa en hund av oss? Det ska vara en ömsesidig överenskommelse och det ska kännas bra för båda parter.

 

Välkommen att höra av dig!
Maria Selin

076-8581358
info@kennelchanco.se

 

 

 

 

 

 

 
woolrich Uomo Parka moncler outlet italia moncler outlet milano moncler uomo prezzi Piumini moncler outlet outlet moncler milano woolrich prezzi outlet woolrich parka uomo Woolrich parka uomo Woolrich Prezzi Bassi manolo blahnik zapatos manolo blahnik españa manolo blahnik outlet manolo blahnik precios manolo blahnik günstig kaufen manolo blahnik günstig kaufen manolo blahnik deutschland manolo blahnik berlin manolo blahnik deutschland kaufen chaussures manolo blahnik soldes manolo blahnik pas cher manolo blahnik sale Parajumpers Dame Jakke Salg manolo blahnik günstig kaufen nike free flyknit 3.0 Parajumpers Jakke Salg nike free 3.0 v4 doudoune canada goose homme canada goose doudoune femme piumini moncler outlet カナダグース 2016 カナダグース ジャスパー